vrijdag 8 april 2011

Maandag 11 april informatieavond Lijsbeth Tijs Berkhout

Op maandag 11 april 2011 van 19:00 uur - 20:30 uur organiseert de gemeente een informatieavond voor het plan Lijsbeth Tijs te Berkhout fase 1.
In deze eerste fase worden 10 kavels, 2 vrijstaande wo-ningen, 8 2^1 kapwoningen, 8 beneden/boven woningen en 6 gerijde woningen aangeboden.

De informatieavond zal gehouden worden in de foyer van het gemeentehuis.

Tijdens de informatieavond is er voor geïnteresseerden een informatiepakket beschikbaar, met daarin ook het aanmeldingsformulier voor de loting en uitgebreide informatie over de lotingprocedure. Als u niet bij de informatieavond aanwezig kunt zijn, is het informatiepakket vanaf 12 april 2011 ook bij onze afdeling Wonen en Ontwikkeling af te halen.

Lijsbeth Tijs ligt op een steenworp afstand van Hoorn in een natuur-, en waterrijke omgeving.

Nabij het plan is een basisschool, een bushalte en de snelweg ligt slechts op 2,5 km afstand van de woningen.

De woningen in deze fase zijn ontwikkeld door A7 projectontwikkeling B.V. en worden gebouwd door aannemingsbedrijf Wit Wognum B.V..

Door gebruik van bodemwarmte maken de eengezinswoningen, de 2^1 kap woningen en de vrijstaande villa’s geen gebruik van gas. De beneden/boven woningen hebben het voordeel van zonne-energie. Alle woningen hebben hoogwaardig comfort door hoge isolatiewaarden en standaard vloerverwarming. Bij de bouw worden milieuvriendelijke en onderhoudsarme materialen toegepast. Het energieverbruik van deze woningen is aanmerkelijk lager dan gebruikelijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Archief