dinsdag 18 december 2012

Nieuwjaarsontmoeting 7 januari 2013

Maandagavond 7 januari 2013 is de Nieuwjaarsontmoeting van de gemeente Koggenland. Iedereen is van harte welkom om samen met burgemeester en wethouders het nieuwe jaar in te luiden.
De Nieuwjaarsontmoeting is openbaar en speciaal bedoeld voor alle inwoners van Koggenland, verenigingen, bedrijven en andere relaties. Traditioneel wordt tijdens deze avond ook de ‘Vrijwilliger van het jaar’ benoemd.

Vrijwilliger van het jaar 2013
De onderscheiding Vrijwilliger van het jaar wordt uitgereikt door de burgemeester en is voor een bijzondere Koggenlander die zich buitengewoon voor het maatschappelijk leven binnen onze gemeente heeft ingezet.

Afscheid wethouder Vriend
Naast de Nieuwjaarsontmoeting en de huldiging van de Vrijwilliger van het jaar neemt tijdens deze avond ook wethouder Vriend afscheid van de gemeente. Na bijna 15 jaar begint hij in januari een nieuwe uitdaging. Win Bijman is door het CDA voorgedragen als mogelijke opvolger.

Welkom
We hopen u te ontmoeten tijdens onze Nieuwjaarsontmoeting. U bent van harte welkom. De ontmoeting vindt plaats op 7 januari om 20:00 uur in het gemeentehuis van Koggenland, Middenhof 2 in De Goorn

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Archief