woensdag 3 april 2013

Nieuwe groepsaankoop SamenZonneEnergie.nl van start

De eerste groepsaankoop van zonnepanelen in 2012 heeft in Koggenland voor circa 1100 nieuwe zonnepanelen gezorgd en een jaarlijkse energiebesparing van 240.800 kWh.
Een resultaat waar we bijzonder trots op zijn en een goede reden om ook aan de tweede groepsaankoop van SamenZonneEnergie.nl mee te doen!
Met een duidelijke visie op klimaatbeleid spant de gemeente zich - samen met u - al jarenlang in voor een duurzame woon- en leefomgeving. Het opwekken en gebruiken van duurzame energie is hiervan een belangrijk onderdeel.

Rendabel
De aanschaf van zonnepanelen is een investering die in de loop van de jaren wordt terugverdiend. De laatste jaren is de aanschafprijs voor zonnepanelen flink gedaald. Of zonnepanelen ook rendabel zijn voor u, hangt af van een aantal factoren: zoals de prijs van de zonnepanelen, de situering van uw huis ten opzichte van de zon en de kWh prijs van elektriciteit.
Dit jaar geeft de Nederlandse overheid 15% subsidie aan particulieren op de materiaalkosten van zonnepanelen met een maximum van € 650,- (zolang de voorraad strekt). Hoe die berekening voor uw specifieke situatie uitvalt, wordt voor u uitgerekend bij het vrijblijvende aanbod dat u ontvangt na inschrijving.

Schrijf u vrijblijvend in!
Alle inwoners van Noord-Holland kunnen zich t/m 20 mei a.s. gratis en vrijblijvend inschrijven op www.SamenZonneEnergie.nl. Afhankelijk van uw woonsituatie en financiële mogelijkheden kunt u kiezen uit diverse pakketten zonnepanelen. Op 21 mei vindt een veiling plaats onder de geselecteerde leveranciers en ontvangt u als deelnemer vanaf 3 juni vrijblijvend het beste bod. U beslist pas na ontvangst van uw persoonlijk aanbod of u het aanbod accepteert. U zit dus nog nergens aan vast. Accepteert u het aanbod, dan verzorgt de winnende leverancier de levering én de installatie van de zonnepanelen, inclusief alle bijkomende werkzaamheden.

De deelnemende gemeenten organiseren deze groepsaankoop in samenwerking met iChoosr. iChoosr is gespecialiseerd in het organiseren van groepsaankopen. De deelnemende leveranciers voldoen aan strenge voorwaarden, waardoor de kwaliteit en service van de leveranciers en de garantie op zonnepanelen gewaarborgd worden.
Informatie
Als eigenaar van een dak of huis in Koggenland kunt u nu opnieuw voor een aantrekkelijke prijs zonnepanelen aanschaffen en een duurzame bijdrage aan Koggenland leveren. U vindt alle informatie op www.SamenZonneEnergie.nl. De klantvriendelijke helpdesk kan uw vragen beantwoorden: daarmee heeft u tijdens het hele proces één aanspreekpunt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Archief