maandag 16 december 2013

Kieslijst Gemeente Belangen Koggenland bekend

Tijdens een buitengewone ledenvergadering stelde Gemeente Belangen Koggenland op 12 december jl. haar kieslijst vast. Over de volgorde van de kandidaten was men het snel eens.
Lijsttrekker RenĂ© Klok wordt gevolgd door Peter Bakker op de tweede plaats. Peter heeft zijn sporen gedurende de afgelopen jaren ruimschoots verdiend binnen de partij.  Op de derde plaats vinden we de eerste nieuwkomer, Margreet Hoek, de vierde plek wordt ingenomen door Bianca Kok. Daarna volgen Rens Kramer en Jeroen Schilder op respectievelijk plaats vijf en zes. Hanneke Tinor-Centi staat op de zevende en Karin Jonkers op de achtste positie.

Fractievoorzitter RenĂ© Klok toont zich tevreden over de samenstelling van de lijst: “We zijn er in geslaagd om een evenwichtige verdeling van mannen en vrouwen op onze kieslijst te krijgen en bovendien hebben we kandidaten uit diverse leeftijdsgroeperingen, hetgeen betekent dat we voor iedereen wel een aansprekende kandidaat bieden.
Dat is ook direct hetgeen waar Gemeente Belangen Koggenland voor staat, benaderbaar voor iedereen die een -voor hem of haar- belangrijk onderwerp bespreekbaar wil maken binnen de gemeentelijke politiek. Luisteren naar de inwoners van onze mooie gemeente en zo mogelijk een oplossing bieden voor hetgeen hen beweegt.”
 
Meer weten over Gemeente Belangen Koggenland? Bezoek onze website www.gemeentebelangenkoggenland.nl of ga in gesprek met een van onze kandidaten. Wij zitten elke maandagmorgen in het Gemeentehuis voor u klaar, maar wij zijn uiteraard ook allemaal individueel te benaderen. Wij gaan graag met u in gesprek!

1 opmerking:

Anoniem zei

Gefelisiteerd een hele goeie lijsttrekker, ook blij dat bepaalde raadsleden niet meer op de lijst voorkomen tenslotte als je niet weet waar je voor stemt in een raadsvergadering dan ben je het woord raadslid ook niet waardig en daar zakt mijn broek van af.
Sucses en ik hoop dat de VVD en tevens het CDA veel stemmen gaan verliezen.

Een reactie posten

Archief