donderdag 27 mei 2010

Op zoek naar nieuwe vrijwilligers met open dag.

Na weken van voorbereiding was het zaterdag 22 mei zo ver; de open dag van de Brandweer in Obdam.
Het was een prachtige dag dus aan het weer kon het niet liggen. Materieel uit de hele regio was uitgerukt om er een geslaagde dag van te maken. Zo waren politie, ambulance, een hoogwerker van de Brandweer Heerhugowaard, de hulpverleningwagen vanuit Graft de Rijp, de crashstender van de Marinebrandweer uit De Helder en de Nationale reserve en aanwezig.


Voor jong en oud was er genoeg te beleven. Zo liet de brandweer en ambulance dienst zien hoe iemand uit de auto werd bevrijd na een ongeval, konden de volwassenen met de hoogwerker mee tot wel 31 meter hoog en de kinderen konden zich laten schminken in echte legerkleuren. Ook waren overal leuke gagets te krijgen soms moest er wel een beetje moeite voor gedaan worden maar uiteindelijk ging iedereen met iets naar huis.

De bedoeling van deze middag was om vrijwilligers te zoeken die zich graag bij het korps Obdam willen aansluiten. Deze missie is zeker geslaagd aan het einde van de dag waren er maar liefst 12 reacties, waarvan 10 zich hebben aangemeld voor een vervolg gesprek. Op 7 en 14 juni zijn de persoonlijke gesprek met de kandidaten. Een prachtig resultaat!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Archief