zaterdag 29 mei 2010

Zuid-Spierdijk op de schop.

Vanaf maandag 31 mei zijn er onderhoudswerkzaamheden aan de Zuid-Spierdijkerweg. Het werk bestaat hoofdzakelijk uit het vervangen van de asfaltverharding, het aanbrengen van rode fietsstroken, het aanbrengen van een attentieverhogend rood vlak ter hoogte van de Pastoor Lemeerstraat en het herbestraten van bestrating.
De werkzaamheden worden in twee fases uitgevoerd, namelijk:

Fase 1: Noorddijkerweg tot en met de Leet.
Fase 2: De Leet tot en met De Goorn.

In fase 1 is er op donderdag 3 juni vanaf 6:00 geen verkeer mogelijk over de weg ten gevolge van freeswerkzaamheden. Aan het einde van deze dag is de weg weer open voor bestemmingsverkeer. Er zijn nog enkele andere dagen dat er geen verkeer mogelijk is. U wordt hierover geïnformeerd door de aannemer. Op andere dagen is er wel beperkt bestemmingsverkeer mogelijk. Omleidingroutes worden ingesteld. Naar verwachting duren de totale werkzaamheden ongeveer vier weken.

De werkzaamheden worden uitgevoerd door aannemersbedrijf Dura Vermeer. De contactpersoon namens Dura Vermeer is de heer Fuhler . Hij is bereikbaar via telefoonnummer 06-51278661. De contactpersoon van de gemeente Koggenland is de heer Rusting. Hij is bereikbaar via het telefoonnummer (0229) 54 84 80. Bron: gemeente Koggenland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Archief