woensdag 10 maart 2010

Maak gebruik van ‘Meer voor Minder’.

De Goorn; Een samenwerkingsverband tussen een projectbouwer, adviesbureau, stukadoor en installateur biedt aan de inwoners van Koggenland een extra stukje service, waarbij de woning energiezuiniger gemaakt kan worden en op die manier op de energienota kunnen besparen.

Dit project met de naam ‘Meer voor Minder’ heeft een keurmerk met als extra voor de consument dat er een meerwaarde voor de woning ontstaat en men minder kosten heeft
Initiatiefnemer van dit project is Ruud Luitjes, hij werkt samen met adviesbureau van Wilpe, Reinderts Installatietechniek en ABHstucadoors. Er wordt gratis een energie prestatie advies van 200 euro opgesteld, waarin ook een subsidie aanvraag aan de overheid van 750 euro voor energiebesparende maatregelen wordt aangevraagd. Het totale voordeel in de aanpassingen zijn dan 950 euro met als gevolg; een besparing van 30% op de energierekening.
Met het energie prestatie advies beschikt de woning daarmee ook over een energielabel, welke bij verkoop van de woning van pas kan komen.

Dankzij o.a. de erkenning door diverse vakorganisaties, beschikt Luitjes projectbouw over alle kennis om inwoners van Koggenland ook te adviseren over subsidieregelingen, zoals het voordeel dat er nu maar 6% BTW op werkzaamheden voor isolatieglas en andere isolatiewerkzaamheden wordt geheven, i.p.v. de gebruikelijke 19%.
Met het gratis energie prestatie advies kan men direct een plan van aanpak presenteren met een bijbehorende offerte, welke door genoemde bedrijven meteen opgepakt kunnen worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Archief