dinsdag 19 februari 2013

Geen brandgevaarlijke zonnepanelen bij MetDeZon.

Inwoners die hebben meegedaan aan de zonnepanelenveiling SamenZonneEnergie hoeven zich geen zorgen te maken over het brandgevaar van hun zonnepanelen.
Diverse media besteden aandacht aan de zonnepanelen van de Nederlandse fabrikant Scheuten Solar. Deze kunnen vlam vatten als de zon krachtig schijnt. De panelen die de winnende leverancier MetDeZon levert zijn van ZNshine en bevatten niet de brandgevaarlijke onderdelen waarover gesproken wordt. U hoeft zich dus geen zorgen te maken. Heeft u toch nog vragen? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met leverancier MetDeZon via telefoonnummer: (085) 40 118 63 (bereikbaar tussen 14.00-17.00 uur) of e-mail SZE@MetDeZon.nl. Of bekijk het artikel op de website van MetDeZon.

Zonnepanelenveiling. De gemeente Koggenland heeft dit najaar samen met andere Noord-Hollandse gemeenten een zonnepanelenveiling voor haar inwoners georganiseerd. In totaal hebben 12.556 huishoudens uit Noord-Holland zich ingeschreven voor de veiling. In september vond de veiling onder de leveranciers plaats. Meer dan 20% van de Noord-Hollandse deelnemers heeft het aanbod van de winnende leverancier MetDeZon geaccepteerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Archief