donderdag 21 februari 2013

Koggenland werkt samen met AMW Hoorn.

Directeur mevrouw De Vries van Stichting Algemeen Maatschappelijk Werk (AMW) Hoorn en wethouder Win Bijman tekenden op dinsdag 19 februari de overeenkomst maatschappelijk werk, het samenwerkingsconvenant en bijbehorend privacyprotocol.
AMW Hoorn is met ingang van januari 2013 de nieuwe partner van het Loket Zorg & Welzijn / Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Koggenland. Maatschappelijk werk wil samen met u, het onderwijs, welzijnsinstellingen, de politie, de woningcorporatie, de gemeente en vrijwilligers de schouders eronder zetten om er voor u te zijn.                                                                                       Herstel van het gewone leven thuis: Het doel van de hulpverlening is het herstel van het gewone leven thuis, op school en op het werk. Niet het probleem staat op de voorgrond, maar de oplossing. U bent de expert van uw eigen leven en de maatschappelijk werkers maken soms net het verschil, waardoor u weer verder kunt.                                                       

Bereikbaarheid: De maatschappelijk werkers zijn bereikbaar en regelmatig aanwezig bij het loket Zorg & Welzijn. Het loket Zorg & Welzijn is dagelijks geopend van 9:00 tot 12:00 uur en op maandag van 13:00 tot 20:00 uur. Het loket Zorg & Welzijn is telefonisch bereikbaar via telefoonnummer (0229) 54 83 70.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Archief